Connectiesensor

De Connectiesensor is een waardevol meetinstrument om voeding, supplementen en geneesmiddelen door te meten. Naast het doormeten hiervan kan ook het lichaam energetisch behandeld worden met de Connectiesensor. 

Met de sensor worden conclusies verfijnd en kan er gericht een keuze gemaakt worden in het behandelplan. Ik kan hiermee bijvoorbeeld heel nauwkeurig energetische verstoringen, blokkades of gebieden met pijn lokaliseren en behandelen. Bij klachten ten gevolge van onjuiste voeding, kan getest worden of de voeding wel of niet geschikt is voor je dier. Dit geldt ook voor supplementen of geneesmiddelen. De Connectiesensor werkt hierbij erg fijn als diagnostisch hulpmiddel. 

Diagnostisch hulpmiddel

Het doel van het uittesten van supplementen of medicatie is om te kijken welk middel het beste bij jouw dier past. Er zijn bijvoorbeeld verschillende soorten middelen die een werking hebben op de darmen, ik test ze allen uit die ik in mijn testdoos heb. Ik zet het juiste middel in welke goed samen kan met eventuele andere middelen of met de voeding. 

Komt er uit de meting dat de voeding van jouw dier niet geschikt is? Het is mogelijk om diverse voeding met de Connectiesensor door te laten meten om op voorhand al te weten of deze geschikt is voor jouw dier.